Marjanne van Esveld

Trainer & Oprichter de Veerkracht

Bekijk de website hier

Marjanne heeft een Master in de Jeugdzorg en werkt als zelfstandige onder de naam de Veerkracht (v.a. 2015).

Als verpleegkundige in een groot binnenstadsziekenhuis werd ik al veel geconfronteerd met huiselijk geweld. Het kwam hard binnen, want ik zag concreet dagelijks hoeveel het uitmaakt waar je wieg staat en welke impact onveiligheid thuis heeft.

Sinds 2003 geef ik trainingen aanpak huiselijk geweld, vanaf 2008 was ik ook projectleider voor de preventieve taken van de jeugdzorg bij JSO in Gouda en had daarbij o.a. de om de meldcode te implementeren. Ik gá er voor dat de aanpak van ouderenmishandeling in de toekomst net zo veel aandacht krijgt als de aanpak van kindermishandeling.

Ik geef basistrainingen, trainingen aan aandachtsfunctionarissen (ouderenmishandeling, kindermishandeling), trainingen over financieel misbruik, ontspoorde zorg, gespreksvoering met ouderen, en cultuursensitiviteit. Ik geef de trainingen aan alle beroepsgroepen, met altijd een aansluiting op de functie en de leerstijl.

Een training kan altijd op maat worden gemaakt. De training is het product van mijn deskundigheid – op inhoud rekening de benodigde competenties en het wettelijk kader- en de vraag van de opdrachtgever. Voor meer informatie: connect met me op LinkedIn.

Aanbeveling:
Marjanne is een trainer met passie voor het onderwerp ouderenmishandeling, met haar kennis van zaken en skills als trainer verzorgt zij sterke trainingen. Deelnemers krijgen de ruimte zich te ontwikkelen tot volledige aandachtsfunctionarissen. Door haar steun, tips en motivatie kunnen deelnemers zich sterk positioneren als aandachtsfunctionaris in hun organisatie.

Fatima Nur
Gezondheidsbevorderaar Geweld in Afhank.-relaties
GGD Haaglanden

Terug naar ons team